Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (3.65 secunde)
Legat de acest subiect, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ieri ca, pina in momentul de fata, municipalitatea a primit sase motive luminoase dintre cele 136 comandate. ... Nu stiu sa raspund la aceasta intrebare”, a marturisit Dumitru Nicolae.
In decursul unei saptamini angajatii Primariei ridica, in medie, cite sapte masini abandonate de proprietari, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Pe linga sprijinul aratat fata de ministrul Sanatatii, Dumitru Cristea considera ca principalii vinovati pentru greutatile cu care s-a confruntat intreg sistemul de sanatate sint fostii guvernanti. ... Totusi, trebuie sa ne asteptam ca la finele lui 2005 sa mai avem facturi neachitate", a declarat Dumitru Cristea.
Dumitru Dragomir (PRM): ... Dumitru Dragomir (PRM): Domnilor, avand experienta cu aranjamente de la fotbal, vreau sa va spun ca-mi este rusine ce vad aici.
In urma alegerilor, la care au participat 108 membri cu drept de vot, Dumitru Gheorghe Tamba a fost ales presedinte cu un numar de 70 de voturi.
A ramas un grup de "grevisti ai foamei", cazati in corturi, sustinuti de "Asociatia 21 Decembrie" si "Partidul Poporului"(partidul lui Dumitru Dinca), care au continuat sa blocheze circulatia din centrul orasului.
Dumitru Dragomir a afirmat ca intentioneaza sa renunte la postul de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, insa nu exclude nici ideea de a mai candida inca o data la sefia forului. ... Dar poate ma razgandesc!", a spus Dumitru Dragomir, conform Onlinesport.
Acestia sunt Adrian Nastase, care este si presedintele de onoare al ANVPS, Nicolae Vacaroiu, Ion Dumitru, fostul director general al Romsilva.
Mihai David, Petre Ninosu, Ion Predescu, Iulian Dumitru Popescu, Roxana Bichel, Gheorghe Leonard Cazan, Romica Tomescu, Cristian Colteanu, Andrei Popescu, Dan Jurcan etc. ... Iulian Dumitru Popescu a fost fara doar si poate unul dintre cei mai prestigiosi politicieni romani.
Viceliderul grupului parlamentar liberal din Camera Dumitru Pardau a declarat ieri ca ministrul pentru Relatia cu Parlamentul si candidatul Aliantei pentru sefia deputatilor, Bogdan Olteanu, va cere luni grupului parlamentar PNL un vot de incredere pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
Cristian Tarnovetchi, Alexandru Dumitru, Mariur Leftarache - Bucuresti Non-Stop Florin Tabacaru, Alexandru Dumitru, Liviu Lupsa - De ce eu?
Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu. ... Atmosfera grea, torida si umeda, de fluviu malos, lent ca un leviathan, ce scalda un pamant calcaros si desertic, plin de ciulini, i-a fascinat si pe alti prozatori romani, de la Panait Istrati la Fanus Neagu si Tudor Dumitru Savu.
Dumitru Buse, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, spune ca a primit in scris o adresa de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Departamentul National Anticoruptie, in care i s-a cerut sa transmita suma primita pe calamitati in 2004 si defalcata pe fiecare lucrare.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Ar fi vizati Madalin Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, si sotia acestuia, pentru fapte de coruptie. Madalin Dumitru este suspectat ca ar fi dat prefential contracte unor firme, pentru diverse lucrari, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
este Ivanciu Dumitru, care, inainte de revoluția din '89, lucra in cadrul Ministerul Comertului Exterior. ... Ivanciu Dumitru a participat direct la inceputul anilor '90 la privatizarea unei retele intregi de fabrici de sticla din Romania prin intermediul unor firme romano-elvetiene si prin grupul Euromex.
Sotii Tanta Dumitru si Constantin Florica din Giurgiu participa in fiecare week-end cu ii superbe, la targul traditional Platoul Piata Amzei..
Dumitru Cernatescu, arhitectul-sef al judetului Dolj, a declarat ca in Planul Urbanistic General (PUG) aprobat de consiliul local este prevazuta si reteaua de canalizare, iar sinistratii isi vor face WC-urile tot in fundul gradinii.
Directorul SADP raspunde loviturilor expediate in directia sa de catre primarul Dumitru Nicolae.
Primarul stie de ce Edilul Dumitru Nicolae are si o explicatie pentru faptul ca in Consiliul Local apar probleme de genul celei pe care o prezentam acum:
google-analytics.com